otohaber_logo
Kampanyalar
Günde 11 liraya otomobil
Anadolu Grubu güvencesi ile ülkemizde 2008 yılından itibaren satışa sunulan Geely modellerinde, ağustos ayı boyunca devam edecek bir kampanya başladı
Günde 11 liraya otomobil


Geely modellerine Ağustos ayı boyunca günde 11.11 TL'den başlayan fiyatlarla ulaşmak mümkün. Ara ödemenin olmadığı kampanyada takas desteği ve aracın yüzde 80 kredilendirilmesi durumunda 72 aya kadar vade gibi cazip imkanlar sunuluyor.

Ülkemizde 1.3 lt benzinli motor seçeneği ile satışa sunulan Echo modelinde EBD destekli ABS fren sistemi, sürücü ve yolcu hava yastığı, elektrikli ön ve arka camlar, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, klima, alaşımlı jantlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit, Radyo CD çalar standart olarak sunulan özelliklerden bazıları.

1.5 lt'lik benzinli motora sahip olan Geely Familia'da, darbe emici direksiyon mili, immobilizer, EBD destekli ABS ve çift hava yastığı ile, krom kapı kolları, park sensörü, klima, gövde rengi tampon ve yan aynalar, ön ve arka sis farları da standart olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.