otohaber_logo
post
CITROEN C4
OGD yılın otomobili adayları

Otomotiv Gazetecieri Derneği tarafından yapılan “Yılın Otomobili-2022” seçimlerinde ilk oylama sonuçlandı. 64 üyenin oyları sonucu Citroen C4, Honda Civic, Hyundai Tucson, Mercedes-Benz C Serisi, Nissan Qashqai, Opel Mokka, Renault Taliant finalde yarışac

post
HONDA
Honda Civic Sedan 1.6 Executive Eco

Kilometre başına maliyeti düşük tutmak olduğunda akıllara dizel otomobiller daha yoğun olarak gelse de, fabrika çıkışı LPG sunan Honda Civic Sedan, bu güvenle sınıfında üzerinde durulması gereken bir seçenek.

post
HONDA
Sürüş izlenimi - Honda Civic 1.6 i-DTEC 9AT

Kompakt sınıfta en geniş motor yelpazesine sahip modellerden biri olan Civic’te artık dizel motorla birlikte otomatik şanzıman da alınabiliyor.

post
HONDA CIVIC
Honda Civic Sedan’a 55 bin 490 TL’ye sahip olun

Türkiye’de üretilip dünyanın dört bir yanına ihraç edilen Honda Civic Sedan modellerine özel hazırlanan Nisan kampanyası kapsamında 2015 model benzinli Dream MT versiyonunu 55 bin 490 TL’ye satın almak mümkün.

post
HONDA CIVIC
Honda Civic Sedan’da 1.500 TL takas desteği

2015 model Honda Civic Sedan’ı Şubat ayında almak isteyenler, ödemelere Temmuz ayında başlayabilmenin yanı sıra araçlarını takas etmek istediklerinde 1.500 TL takas desteğinden yararlanabiliyorlar. 30 bin TL’lik kredi kullanarak Civic Sedan almak isteyenl

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.