otohaber_logo
post
AUTOSHOW
İstanbul Autoshow Fuarı iptal mi edilecek?

Türkiye otomotiv sektörü için büyük önem taşıyan İstanbul Autoshow Fuarı'na katılmayan firmaların sayısı 16'dan 20'ye çıktı. Şimdi fuarın iptal edilme olasılığı konuşuluyor.

post
CLUBMAN JCW
Mini JCW Clubman tanıtıldı

Clubman’in en üst versiyonu John Cooper Works, dört tekerlekten çekiş sistemiyle sunulacak.

post
AUDI
Yeni SUV Sezonu

Otomotivin altın yumurtlayan tavukları SUV’lar her yıl yeni modellerle birlikte pazardan daha yüksek pay alıyor. 2015’ten itibaren önümüzdeki 2 yıllık dönemde yola çıkacak bu yeniler de hem üreticilerinin kasasını dolduracak hem de prestij isteyen tüke

post
ALFA ROMEO
Otomobillere Ruhunu Veren Markalar

Her otomobilin ayrı bir ruhu varken bazı markalar yaptıkları dokunuşlarla otomobilleri adeta birer unutulmaz haline getirir. İşte tanıdık modellere altın dokunuşlar yapan özel markalar.

post
MINI
Haftanın Testi: MINI Cooper

Mini’nin önlenemeyen büyümesiyle karşı karşıyayız. Böyle giderse, birkaç nesil sonra Mini’yi kompakt sınıftaki otomobillerle kıyaslıyor olacağız. Mini’nin boyut değişimi, sadece ebatlarıyla sınırlı değil; yeni motor seçenekleriyle de dikkat çekiyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.