otohaber_logo
post
ESKI
Retro Rally 2017 ile Türk ralli tarihine tanıklık edin

Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde, 14-29 Ocak tarihleri arasında düzenlenen “Retro Rally 2017”, 1960’lardan itibaren ülkemizin ralli tarihine, ilgi çekici etkinlikler ve çarpıcı bir sergi ile ışık tutuyor.

post
MCLAREN
12 Milyon Dolara Satışa Çıkacak

Sınırlı sayıda üretilen McLaren F1, restore edildikten sonra ağustos ayında yapılacak bir açık arttırmada satışa çıkıyor.

post
NOSTALJI
Türk İşi Restorasyon

Kastamonulu iki ortak, klasik otomobillere yaptıkları restorasyonlarla görenleri hayrete düşürüyor. İşte Kastamonulu tamircilerin elinden çıkan otomobiller…

post
NOSTALJI
Sergio Pininfarina'dan Geriye Kalanlar

Dünyaca ünlü tasarım şirketlerinden Pininfarina’nın tasarımcı ve yöneticilerinden biri olan ve İtalyan hükümeti tarafından da ömür boyu senatörlükle onurlandırılan Sergio Pininfarina 86 yaşında hayata veda etti. Ondan geriye kalanlar ise şöyle...

post
MCLAREN
70 Bin TL’ye McLaren

48 yaşındaki amatör oto tamircisi Jacek Mazur, süper otomobil hayalini gerçekleştirecek parayı hiçbir zaman kazanamayacağına karar verdiğinde, vazgeçmek yerine farklı bir yola başvurdu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.