otohaber_logo
post
MARKA
Dokuzuncu ODD Gladyatör Ödülleri sahiplerini buldu

Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) markaların satış ve iletişim başarılarını ödüllendirmek ve sektöre yeni bir hareket ve mücadele ruhu katmak amacıyla organize ettiği ODD Satış ve İletişim Ödülleri’nin dokuzuncusu sonuçlandı.

post
ARAç
2019 MTV tutarları belli oldu

Yeni yılla birlikte motorlu taşıt sahiplerinin 2019 yılı için ödemeleri gereken MTV de belli oldu.

post
ARABA
Sürücülerin park yeri aramasını önleyecek uygulama

Arkadaş olan 3 kişinin TÜBİTAK desteğiyle geliştirdikleri sistem sayesinde sürücüler, cep telefonlarına indirdikleri uygulama ile en yakındaki boş park alanını görebiliyor. Amasya Belediyesi ile anlaşılmasının ardından uygulanmaya başlanan sistem sayesind

post
Kış
Motul uyarıyor

Motul, kışa hazırlık sürecini başlattı. Gelişen otomotiv teknolojilerine paralel olarak sürekli yenilenen madeni yağlar ayrı bir uzmanlık gerektiriyor.

post
OTOMOBIL
Hayalindeki otomobili tasarla

Sen de yeteneğine güveniyorsan ister hem iç tasarım kategorisinde hem de dış tasarım kategorisinde yarışabilir; otomotiv dünyasının lider isimleriyle buluşabilirsin. Üstelik her iki kategori birincisine diz üstü bilgisayar hediye.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.