otohaber_logo
Kampanyalar
Pirelli'den fırsatlar
Dünyanın önde gelen futbol takımlarından FC Inter’in uzun yıllardır resmi sponsorluğunu sürdüren Pirelli, bu işbirliğini 2010’da da tüketicileri ile paylaşmaya devam ediyor.
Pirelli'den fırsatlar

Türkiye'de bu yıl 50'nci yılını kutlayan Pirelli, geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiği "Performans Tutkunları" Kampanyası'nın ikincisini 1 Mayıs – 30 Haziran tarihleri arasında düzenliyor. Kampanya ile Pirelli Yetkili Satıcıları'ndan 4 adet Pirelli, otomobil veya SUV lastiği alan tüketiciler, kendilerine verilen kazı kazan kartlarını kazıyarak futbol topları, spor sırt çantaları, t-shirtler ve kupa bardaklarından birine anında sahip olabilecek. Ayrıca, "Yola Devam" kartlarını aktive ettiren kullanıcılar bu hediyelerin yanı sıra düzenlenecek çekilişe katılma hakkı kazanacaklar. Çekilişte 5 çift Milano seyahatinde VIP locasından Inter maçı izleme ve ilk 50 kişi de imzalı Inter forması kazanma şansı yakalayacak ve World'e özel 8 taksit fırsatından yararlanacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.