otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Corolla hazır!
Kompakt sedan sınıfının en çok tercih edilen modelleri arasında başı çeken Toyota Corolla, güncel neslinin makyajlı versiyonuyla yollara çıkmak için gün sayıyor.
Makyajlı Corolla hazır!


Doksanlı yılların ortasından güncel nesline kadar Türkiye'de üretilen Toyota Corolla, son neslinin makyajlanıp iyileştirilen versiyonuyla tanıtıldı. Daha kıvrımlı hale gelen farlarına eşlik eden yeni ön ızgara ve ön tamponuyla daha güçlü bir yüze kavuşan Corolla'nın arka bölümünde ana yapısı korunan stopların yeni desenleri herkesin hoşuna gitmeyebilir. Kabin içinde yeni renk ve döşeme seçeneklerine kavuşan aracın kokpit tasarımı korunurken, makyajlı Auris'ten tanıdığımız altı düzleştirilmiş direksiyon simidi ve beyaz aydınlatmalı göstergeler iç mekanın en göze çarpan yeniliklerini oluşturuyor. Makyajla birlikte artık uzaktan kumandayla da açılabilen bagajın 450 litrelik hacminde bir değişiklik yapılmamış. 1.4 lt 90 HP ve 2.0 lt 126 HP dizel, 1.33 lt 100 HP, 1.6 lt 122 HP ve 1.6 lt 130 HP benzinli motor seçeneklerine sahip olan aracın 2.0 lt'lik dizel dışında tüm versiyonlarının Türkiye'de satışa sunulması bekleniyor. Otomatik şanzıman eskiden olduğu gibi 1.4 lt dizel ve 1.6 lt'lik benzinli motor seçeneklerinde opsiyonel olarak sunulacakken, 1.33 lt'lik versiyonda start-stop sistemine yer veriliyor. Aracın Türkiye'de haziran ayı içerisinde satışa sunulması bekleniyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.