otohaber_logo
post
AUDI
Hakan Çakır-Avek Otomotiv Genel Müdürü

İstanbul’da 5 yıldır Volkswagen Grubu çatısı altındaki 3 markayı temsil eden Avek Otomotiv Genel Müdürü Hakan Çakır ile markayı ve otomotiv sektöründeki gelişmeleri konuştuk.

post
ARA
İkinci el karnesi: Seat Toledo/Leon

Volkswagen teknolojisiyle beraber ciddi anlamda kalite avantajını arttıran Seat, Toledo ve Leon ile doksanlı yılların sonuna doğru satış rakamlarını arttırırken, ikinci nesil Leon pazarın en güzel otomobillerinden biri olarak satışları resmen uçurdu!

post
SEAT
Kompakt Seat'lara yeni dizel

Seat’ın yeni dizel motorlu Leon modeli 45.000 TL’den, Altea XL ise 49.000 TL’den başlayan fiyatlarıyla satışa sunuldu.

post
AUDI
Doğuş Otomotiv tasarrufla kazandı

Türkiye’de 15 markanın distribütörlüğü gerçekleştiren Doğuş Otomotiv, 2009 yılına ait finansal sonuçlarını ve ekonomik değerlendirmelerinin yanı sıra, 2010 yılına ait öngörülerini, 7 Nisan 2010 Çarşamba günü Grand Hyatt’ta gerçekleştirilen basın toplantıs

post
SEAT
Seat Ibiza'da kampanya

Seat küçük sınıftaki temsilcisi Ibiza'nın 1.4 lt 85 HP Reference versiyonunda 1.500 TL'ye varan indirim kampanyası başlattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.