otohaber_logo
post
ABD
Volvo'dan kritik karar!

Volvo otomotiv şirketi en çok satan SUV modelinin imalatını, ABD'nin Çin'den yapılan ithalata getirdiği yeni gümrük vergilerinden kaçınmak için Avrupa'ya taşıyacak.

post
PORSCHE
Porsche Cayenne'in Coupe'si geliyor

Alman spor otomobil üreticisi Porsche, SUV sınıfına 2002 yılında üretmeye başladığı Cayenne ile girdi. Çok başarılı olan ve yüksek satış rakamlarına ulaşan Cayenne'e 2014 yılında kompakt lüks crossover SUV Macan eşlik etmeye başladı. Ve şimdi de Cayenne'e

post
ÇIN
Nissan'dan dizelle ilgili büyük karar!

Nissan, Avrupa genelinde dizel araç satışını tamamen sonlandırma kararı aldı ve kıtada satılacak yeni modellerin dizel versiyonlarını da üretmeyeceğini açıkladı. Karar sedan araçların yanı sıra, SUV ve tüm kompakt modelleri de kapsıyor. Yani Qashqai ve Mi

post
HYUNDAI
Hyundai, yeni Santa Fe’den ilk esintileri paylaştı

Hyundai, SUV segmentindeki yeni modellerinden biri olan Santa Fe’nin ilk çizimlerini paylaştı. Tamamen yeni bir otomobil olan Santa Fe, markanın tüm pazarlardaki SUV iddiasını da pekiştirmiş olacak.

post
B-SUV
Hyundai'den yepyeni SUV: "Kona"

Koreli marka, B-SUV segmenti ligine iddialı bir üyeyi dahil ediyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.