otohaber_logo
post
HYUNDAI
Yeni Hyundai Kona Elektrik Satışa Sunuldu

2024 Hyundai Kona Elektrik 1,5 milyon TL'nin altındaki satış fiyatıyla Çinli elektrikli otomobillere dişli bir rakip olarak piyasaya merhaba dedi

post
HYUNDAI
Hyundai’den Aktif Hava Etekleri

Hyundai’nin geliştirdiği Aktif Hava Eteği (Active Air Skirt) teknolojisinde araç 80 km/s ve üstü hızlara çıktığında önden gelen hava akışı yönlendiriliyor ve lastiğin bastırma kuvvetini artırılarak araç çekişinin stabilitesi artırıyor.

post
HYUNDAI
Hyundai Bayon Makyajlandı

Hyundai’nin küçük sınıf crossoverı Bayon, yapılan makyajla birlikte daha gelişmiş güvenlik sistemlerine sahip oldu ve bu araç eklenen detay yenilikleriyle de dikkat çekiyor.

post
HYUNDAI
Hyundai Tucson Makyajlandı

Makyajla birlikte kablolu şarj edilebilir hibrit seçeneği eklenen Hyundai Tucson'un ön bölümü yenilendi ve iç mekanı da değişti.

post
HYUNDAI
Hyundai’nin Yeni Elektrikli Araç Fabrikasının Temelleri Atıldı

Hyundai, ilk fabrikasını açtığı yer olan Ulsan’da yeni bir elektrikli araç üretim tesisi kurmayı planlıyor ve 2026 yılında seri üretime başlama beklenen yeni tesiste yılda 200.000 adet elektrikli araç imal edilecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.