otohaber_logo
Haberler
Hyundai Tucson Makyajlandı
Makyajla birlikte kablolu şarj edilebilir hibrit seçeneği eklenen Hyundai Tucson'un ön bölümü yenilendi ve iç mekanı da değişti.
Hyundai Tucson Makyajlandı

Makyajlanan Hyundai Tucson’un içinde ve dışında çeşitli yenilikler yapıldı. Yeni tasarımlı LED gündüz farlarına sahip olan makyajlı Tucson’da ızgara ve tampon değiştirildi. Yeni tasarımlı jant seçenekleri de sunan Tucson’nun arka bölümü gösterilmedi. Araca yandan baktığımızda ise arka tamponda da değişimler olduğunu görüyoruz.

Tamamen yenilenen kokpitte 12,3 inçlik multimedya ekranı ve 12,3 inçlik dijital gösterge paneli dikkat çekiyor. Yeni tasarımlı direksiyon ve vites kolu da Tucson’un önemli değişimleri arasında yer alıyor.

Tucson’da güncel motor seçenekleri yer almaya devam ediyor ve ayrıca kablolu şarj edilebilir hibrit motor seçeneği bu aracın yenilikleri arasında bulunuyor.

Makyajlı Tucson 2024 yılının ilk aylarında yollara çıkacak ve yaz mevsiminde Türkiye’de de satışa sunulması planlanıyor.

1 / 4

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

2 / 4

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

3 / 4

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

4 / 4

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.