otohaber_logo
Haberler
Pagani Imola Roadster sadece 8 tane üretilecek
Pagani'nin 2020’de tanıttığı Imola modelinin üstü açılır versiyonu olan Imola Roadster sadece 8 tane üretilecek.
Pagani Imola Roadster sadece 8 tane üretilecek

Pagani Imola modelinin üstü açılır versiyonu olan Imola Roadster sadece 8 adet üretilecek ve bu modele özgü yeşil renk seçeneği de dikkat çekiyor. Imola Roadster’ın karoserinde bulunan aktif kanatçıklar, hava girişleri ve hava kanalları modelin daha iddialı bir görünüm sunmasını sağlarken yola daha fazla basma kuvveti uyguluyor, frenlerin soğuması sağlanıyor ve motora giren hava miktarı da artıyor. Marşpiyel tasarımı da bu modele özgü detaylar arasında öne çıkıyor.

Bu araçta 7 ileri vitesi Xtrac sıralı şanzıman ve Mercedes-AMG’nin 850 HP gücünde V12 motoru görev yapıyor. Ortada motorlu ve arkadan itişli olan Imola Roadster’ın maksimum hızı 350 km/s’de sınırlandırılıyor.

Imola Roadster’ın karoseri karbon-titanium (HP62 G2) ve karbon-triax (HP62) malzemelerinden üretildi. Bu sayede sadece 1.260 kg ağırlığa sahip olan bu sıra dışı modelde adaptif süspansiyon sistemi de görev yapıyor.

İç mekandaki ahşap kaplama, deri döşemeler ve türbin şeklindeki hava kanalları bu aracın şıklığını ve sportifliğini tamamlıyor.

1 / 3

Pagani Imola Roadster

Pagani Imola Roadster

2 / 3

Pagani Imola Roadster

Pagani Imola Roadster

3 / 3

Pagani Imola Roadster

Pagani Imola Roadster

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.