otohaber_logo
post
2015 MAKYAJLı YARIS
Yaris'e Makyaj Desteği

Japon markanın küçük sınıf temsilcisi Yaris makyajlandı. Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya pazarlarında satılacak olan Yaris'te markanın yeni tasarım detayları da dikkat çekiyor.

post
HYBRID
Yaris Hybrid'in Fiyatı Belli Oldu

Ekim ayında satışa sunulacak olan Türkiye’nin ilk küçük sınıf hibrit otomobili Toyota Yaris Hybrid’in satış fiyatı 48.750 TL olarak belirlendi.

post
ARABA
En Küçük Hybrid: Toyota Yaris Hybrid

Hibrid kelimesi denince akla gelen ilk markalardan olan Toyota, bu motor konseptinin görev yaptığı en küçük modeli olan Yaris Hybrid’i tanıttı.

post
ARABA
Yeni Toyota Yaris hazır

Detroit Otomobil Fuarı yaklaşırken, üreticiler de birer birer 2011’in yeni modellerini tanıtırken, Yaris de, üçüncü nesliyle fuarda önemli bir yer tutacak modeller arasında yer alıyor.

post
KASKO
Toyota Kasko kazandırıyor

Toyota, yeni Toyota Kasko poliçesi yaptıran veya mevcut poliçesini yenileyen müşterileri için birbirinden değerli hediyeler kazanabilecekleri bir kampanya başlattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.