otohaber_logo
post
BENZIN
Benzin ve motorin fiyatlarında indirim

Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorin fiyatlarında indirim yaşandı. Benzin ve motorinde ortalama 2-7 kuruş arası olan indirim bugün itibariyle pompaya yansıdı.

post
2017 DARALMA
"Otomobil pazarı 2017'de yüzde 10 daralabilir"

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt, kurlardaki artışın etkisiyle fiyatların yükseldiği otomobil pazarında 2017 yılında yüzde 10 daralma yaşanabileceğini bildirdi.

post
DöVIZ
"Kurlardaki artışın, otomobil satışları ve fiyatları üzerinde ciddi etkisi var"

Peugeot Türkiye Genel Müdürü Laurent Pernet: "Günlük kur değişimlerinin etkisi hemen görülmüyor. Ancak yüksek kur seviyelerinin kalıcı olması halinde fiyatları etkilemesi kaçınılmaz"

post
KASKO
Araç sahipleri dikkat! Kaskoya yüzde 30 zam geliyor

Sigorta Bilgi Merkezi rakamlarına göre trafik sigortasına kasım ayından bu yana yüzde 10 zam yapıldı. Ortalama fiyatlar 597 liradan 660 liraya çıktı.

post
ARABA
ÖTV ve kur artışı otomotiv pazarını zorlayacak

Nissan Genel Müdürü Sinan Özkök, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artışının döviz kurlarındaki yükselişle aynı dönemde gelmesinin otomotiv sektörünü zorlayacağını belirterek, 2017'de pazarın yüzde 15 civarında daralabileceğini söyledi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.