otohaber_logo
Haberler
BMW 3 serisi makyajlandı
Tanıtılan makyajlı 3 Serisi’nin iç mekanında önemli değişimler yapıldı ve dışında ise birkaç küçük yenilik var.
BMW 3 serisi makyajlandı

Güncel yani yedinci nesil BMW 3 Serisi Ekim 2018'de tanıtılmıştı ve uygulanan makyaj sayesinde bu araç, küçük ama önemli yeniliklere sahip oldu. Izgarası büyüyen makyajlı 3 Serisi'nde yeni tasarımlı LED farlar var. Stop lambaları da elden geçirilen bu araca iki farklı tonda gri renk seçeneği eklendi.

Yeni jant seçenekleri de bulunan 3 Serisi'nin M Sport paketinde egzoz susturucusu ve spoyler tasarımı da değiştirildi. En büyük yenilikleri iç mekanında sunan modelde kavisli 12,3 inçlik dijital gösterge paneli ve 14,9 inçlik multimedya ekranı öne çıkarken vites kolunun yerini küçük bir anahtar aldı. Kişiselleştirme özelliklerinin de arttırıldığı belirtilen 3 Serisi'nde güncel motor seçenekleri sunulmaya devam ediyor. Makyajlı 3 Serisi'nin fiyatlarının ilerleyen zamanda açıklanması bekleniyor.



Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.