otohaber_logo
post
C-HR
Toyota'nın hibrit satışları 11 milyonu aştı

Toyota, ilk seri üretim hibrit aracını sunduğu 1997 yılından bu yana hibrit araç satışlarında 11 milyon 211 bin 115 adete ulaştı.

post
C-HR
Toyota, İtalya'da dizel araç satmayacak

Dünyanın en çok satan ikinci otomobil şirketi olan Toyota, İtalya ile ilgili flaş bir karar aldı. Toyota, Avrupa`da dizel pazarının en güçlü olduğu ülkelerden biri olan İtalya`da artık hiç bir dizel otomobil satmayacağını açıkladı.

post
C-HR
Sakaryalı Toyota C-HR’dan hibrit rekoru

Toyota’nın en çok hibrit versiyonu satılan modeli Sakarya’da üretilen C-HR oldu. Tüm dünyada büyük talep gören C-HR’daki hibrit oranı yüzde 75'e çıktı.

post
C-HR
Yerli üretim SUV, meraklılarını test sürüşüne bekliyor

Türkiye'de üretilen ilk crossover ve ilk hibrit olma özelliğini taşıyan otomobil, meraklıları ile test sürüşü etkinliğinde buluşuyor.

post
2017 DARALMA
"Otomobil pazarı 2017'de yüzde 10 daralabilir"

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt, kurlardaki artışın etkisiyle fiyatların yükseldiği otomobil pazarında 2017 yılında yüzde 10 daralma yaşanabileceğini bildirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.