otohaber_logo
post
ASTON MARTIN
Aston Martin DBS 770 Ultimate Volante sahnede

Sadece 199 adet üretilecek olan cabrio karoserli Aston Martin DBS 770 Ultimate Volante modeli kumaş tavanıyla öne çıkıyor.

post
CABRIO
Tır'ı Cabrio Hale Getirmek İçin Bakın Ne Yaptı?

Otomobillerin veya kamyonların üzerinde oynamalar yapan insanları biliyoruz ama bu adam tırına öyle bir şey yaptı ki görenleri şaşkına çeviriyor.

post
ARABA
Ponton Style

Mercedes-Benz'in E Serisi'nin sedan ve station versiyonlarında imza attığı makyaj, serinin coupe ve cabrio versiyonlarına da sıçrarken, ortaya çıkan sonuçlarla artık normaller ve sportifler birbirinden daha iyi ayrılıyor.

post
ARABA
Kompakt Cabriolar

Kompakt sınıfı sadece hatchback ve sedandan ibaret bilenler, 2012 sonundan itibaren tanıtılan yeni cabrio modellerle bu sınıfın da ne kadar havalı olabileceğini görecekler.

post
BMW
50 Bin TL'ye Kadar Cabriolar

Türkiye’de 0 km cabrio araç sayısı hem az hem de fiyatlar oldukça yüksek. Hal böyle olunca ikinci el imdadımıza yetişirken, 50.000 TL’ye kadar çıkan bütçe ile iyi bir cabrio almak hala mümkün.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.