otohaber_logo
post
CHEVROLET
Klasik otomobil alınır mı?

Klasik otomobillere çok meraklıyım. Özellikle Chevrolet ve Buick modellerini çok beğeniyorum. Ancak bu araçlar için yaptığım araştırmalarda herkes yaşlı otomobillerde oluşan metal yorgunluğu nedeniyle masraflarından kurtulamazsın diyorlar. Bu konu hakkınd

post
CHEVROLET
Test: Chevrolet Epica 2.0 Dizel LT AT

Konfor odaklı sürüş karakteriyle akıllarda kalan Chevrolet Epica, geçirdiği ufak makyaj operasyonuyla yeniden test sayfalarımızın konuğu oluyor. Asfalt üzerinde süzülerek ilerleyen Epica, Venedik’teki bir gondol misali akıcı ve konforlu yol alıyor.

post
CHEVROLET
Chevrolet Captiva’daki lastik aşınmalarının sebebi nedir?

Garanti süresi devam eden 2007 model Chevrolet Captiva’nın çeşitli yerlerinde arızalar çıktı. 35.000 km sonrası arka lastikler yolda giderken patladı.

post
CHEVROLET
Dodge Challenger 40 yaşında

Amerikan otomobil tarihinde Muscle Car akımının unutulmaz temsilcilerinden Dodge Challenger, Ford’un Mustang’i ve General Motors’un Chevrolet Camaro’suna karşı Chrysler’ın verdiği en önemli yanıttı.

post
CHEVROLET
General Motors'da yüzler gülüyor

General Motors 2007’den bu yana yılın ilk çeyreğinde ilk kez kar açıklaması yaptı. Karın 865 milyon dolar olduğu açıklandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.