otohaber_logo
Test Merkezi
Test: Chevrolet Epica 2.0 Dizel LT AT
Konfor odaklı sürüş karakteriyle akıllarda kalan Chevrolet Epica, geçirdiği ufak makyaj operasyonuyla yeniden test sayfalarımızın konuğu oluyor. Asfalt üzerinde süzülerek ilerleyen Epica, Venedik’teki bir gondol misali akıcı ve konforlu yol alıyor.
Test: Chevrolet Epica 2.0 Dizel LT AT



Baz donanım

ABS, ön, yan ve perde havayastıkları, ESP, TC, Isofix, kaza anında otomatik olarak açılan kapı kilitleri, immobilizer, uzaktan kumandalı merkezi kilit, alarm, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon, cruise control, yol bilgisayarı, deri koltuklar, direksiyon simidi ve vites topuzu, 6'lı CD değiştiricili ve direksiyondan kumandalı Radyo-CDMP3 çalar, 8 yönlü elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu, ısıtmalı ön koltuklar, asitmetrik katlanan arka koltuklar, sis farları, elektrikli, ısıtmalı ve katlanan yan aynalar, açılır cam tavan, yağmur sensörü, arka park sensörü, 215/50 R17 lastikler.

Artılar

Fiyat, yakıt ekonomisi, konfor, geniş iç mekan, zengin standart donanım.

Eksiler

Hissiz direksiyon, kullanışsız bagaj, kısıtlı direksiyon yükseklik ayarı.

Otohaber yorumu

Epica, 2.0 lt'lik turbo dizel motoru ve otomatik şanzımanıyla, yakıt ekonomisi ve performans dengesini başarılı bir şekilde kuruyor. Yumuşak süspansiyonlara sahip olan Epica ile yolda sallına salına ilerlemek keyifli. Arka koltuklarda da oturmak da oldukça keyifli. Epica, sürüş dinamikleri konusunda iddialı olmasa da, zengin standart donanımı karşısında istenilen makul fiyat etiketiyle akıllarda yer etmeyi başarıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.