otohaber_logo
post
CITROEN
Almanya'da Citroen hanedanlığı

Dünya Ralli Şampiyonası'nın 9'uncu ayağı olan Almanya Rallisi'nin Sebastien Loeb 8'inci kez üst üste kazanmayı başarırken, Citroen pilotları podyumu da domine etti.

post
CITROEN
Citroen C4’ün performansı düştü

Citroen C4 1.6 HDI (110 HP) sahibiyim. 2006 model olan aracım 50.000 km de. Aracımın bakımları düzenli olarak yapılmasına rağmen eskiye oranla performans düşüşü yaşıyorum.

post
CITROEN
Sınırlı sayıda DS3 geldi

Premium küçük sınıfın en yeni üyesi olan Citroen DS3, Türkiye pazarına yaptığı iddialı girişi, 44.000 TL’den başlayan fiyatlarla ve sınırlı sayıda satışa sunulan Sky Edition versiyonuyla sürdürüyor.

post
CITROEN
Mustafa Bayraktar-ODD Başkanı

Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin yeni başkanı Mustafa Bayraktar ile otomotiv sektörünün son durumu, yeni yönetimin projeleri ve sektörün geleceği üzerine konuştuk.

post
CITROEN
Citroen Saxo’da fren problemi mi var?

1997 model Citroen Saxo VSX 1.6 sahibiyim. Otomatik şanzımanlı aracımın fren sistemi parçalarını (disk, kampana, kaliper, balatalar, fren merkezini) komple değiştirdim.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.