otohaber_logo
Haberler
Sınırlı sayıda DS3 geldi
Premium küçük sınıfın en yeni üyesi olan Citroen DS3, Türkiye pazarına yaptığı iddialı girişi, 44.000 TL’den başlayan fiyatlarla ve sınırlı sayıda satışa sunulan Sky Edition versiyonuyla sürdürüyor.
Sınırlı sayıda DS3 geldi


Citroen'in premium modelleri için kullandığı DS takısını taşıyan ilk modeli olan DS3'ün sınırlı sayıda ithal edilen Sky Edition versiyonları 44.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. DS3 DSport modeli üzerine geliştirilen Sky Edition versiyonlarında 1.6 lt 156 HP gücündeki turbo beslemeli benzinli motor görev yaparken, özel DS3'leri dış tasarımlarında beyaz karoser rengiyle kombine edilen buzul mavisi, desenli tavanlarından ayırt etmek mümkün. Standart ve Plus olmak üzere iki donanım paketine sahip olan DS3 Sky Editionların baz donanımında yüksek performanslı müzik sistemi ve karoser rengine uyumlu ön panel yer alırken, Plus donanım seviyesinde ek olarak, ön kol dayama bölümü, park ve yağmur sensörü, otomatik katlanabilen yan aynalar, otomatik yanan farlar gibi donanımlar sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.