otohaber_logo
post
3008
Aile Boyu Otomobil

Aile otomobilleri denince akla gelen 5 kişilik MPV’lerden Citroen C4 Picasso, Ford C-Max ve crossover ruhlu Peugeot 3008, gerek güvenlik, gerekse işlevsellik açısından tatile çıkma hevesinde olan ve çocuklu ailelerin beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

post
ARABA
Yeni Büyük Picasso

Kompakt MPV sınıfında iki farklı karoser seçeneği sunan Citroen, ikinci nesil C4 Picasso’da 5 kişilikten sonra sırayı 7 kişilik Grand versiyonunu da tanıtırken, aynı uzunlukta daha geniş bir kabin aracın en önemli iddiaları arasında.

post
ARABA
Yeni Tarz Tanıdık Ruh

Kompakt MPV sınıfının kurucu üyelerinden Citroen Picasso, birinci neslinden bu yana önem verdiği özgünlük ve yaratıcılığı yeni neslinde de sürdürürken, aynı zamanda da sınıfının en çevreci modeli haline geliyor.

post
ARABA
İşte Yeni Picasso

Kompakt MPV sınıfının Avrupa’daki en önemli modelleri arasında yer alan Citroen C4 Picasso’nun yeni nesli Cenevre Otomobil Fuarı’nda seri üretime çok yakın bir konseptle tanıtılıyor.

post
CITROEN
Test - Citroen C4 Picasso

Citroen mühendisleri otomobiller içerisinde geçirilen zamanların nasıl keyifli, kullanışlı ve pratik olacağını düşünmüşler ve Picasso’yu yaratmışlar. İsmini aldığı dünyaca ünlü sanatçının eserleri gibi, Citroen Picasso da insanların gözünde hayranlık uyan

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.