otohaber_logo
post
ARABA
Arka Koltukta Yeni Güvenlik

Arka koltuklarda emniyet kemeri kullanımı Avrupa’da mecburi olmayı sürdürürken Mercedes-Benz, lüks otomobilleri için havayastıklı arka emniyet kemeri geliştirdi.

post
ARABA
Renault 11 TXE Flash Sahibini Buldu

Yeniliklerin ön plana çıktığı 19’uncu sayı, 58.000 adet basılırken Türkiye’de ve dünyada üretilecek yeni modeller, karşılaştırmalar ve pratik bilgilerle doluydu. 19’uncu sayıda bir de sürpriz vardı.

post
ARABA
Mercedes-Benz Arka Koltuk Aktif Emniyet Tokası

Sürücü ve yolcu güvenliğinin en önemli parçalarından olan emniyet kemerleri ve kemer tokası, arka koltuklarda fonksiyonu arttırılarak, daha kullanışlı, işlevsel ve güvenliği yüksek hale geliyor. İşte Almanların yeni teknolojisi.

post
ABS
Havayastığında dikkat edilmesi gerekenler

Pasif güvenliğin önemli sistemleri arasında bulunan havayastıkları, kaza sırasında görevini her zaman yerine getiremeyebilir. Çarpışma esnasında açılarak şişen bu parçalar, geçen yılların ardından etkin bir koruma sağlamayabilirler.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.