otohaber_logo
post
BAşKANı
FIA Başkanı, taziye için Reina'da

İstanbul'a gelen Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) Başkanı Jean Todt, yılbaşı gecesi terör saldırısı gerçekleşen gece kulübü Reina'ya karanfil bıraktı.

post
F1
Formula 1'in satışında flaş gelişme

Dünya Motor Sporları Konseyi, Formula 1 Dünya Şampiyonası ticari haklarının Liberty Media Şirketine satılmasını onayladı

post
ARABA
FIA'dan Yeni Güvenlik Önlemleri

FIA, Almanya GP'de yaşanan ve oldukça ucuz atlatılan kazanın hemen ardından, güvenlik kurallarında bazı değişikliğe gitti ve yeni pit alanı kurallarını açıkladı.

post
BURUN
Formula 1'de Burun Estetiği

Formula 1'in otomobillerin ön tarafı için belirlediği kurallara göre üretilen yeni tasarımlar, pilotlar dahil çoğu kişi tarafından beğenilmeyince değişim sinyalleri geldi.

post
ARABA
Kamyonlar İstanbul Park'a Geliyor

Avrupa’da büyük ilgiyle takip edilen ve ülkemizi ilk kez 2012’de ziyaret edecek FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası (ETRC)'nın açılış yarışları, 12-13 Mayıs 2012 tarihinde İstanbul Park'ta koşulacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.