otohaber_logo
post
FIAT
Cumhuriyetimize özel Fiat Fiorino 100. Yıl Serisi

Türk bayrağının renklerinden ilham alınarak tasarlanan Fiat Fiorino 100.Yıl özel serisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü kuruluş yılını temsilen sadece 1923 adet üretilecek ve fiyatı 690.900 TL’den başlayacak.

post
FIAT DOBLO
2012'nin En Çok Satan Otomobilleri

post
FIAT
Fiorino Trekking'e doping

Fiat Fiorino’nun hafif arazi şartlarına uyarlanmış Trekking versiyonu, artık 1.3 lt 95 HP’lik daha güçlü bir dizele de sahip. 34.190 TL’den başlayan satış fiyatına sahip olan Fiorino Trekking’de hafif arazi şartlarına uygun özel bir çekiş sistemi görev ya

post
DOBLO
Doblo ve Fiorino'da yeni versiyonlar

Türkiye pazarında en çok rağbet gören hafif ticari modeller arasında yer alan Fiat Doblo ve Fiat Fiorino, eklenen yeni versiyonlarıyla daha fazla konfor ve performans vadediyorlar.

post
FIAT
Fiat ve Turkcell'den işbirliği

Fiat ile Turkcell, gerçekleştirdikleri işbirliği kapsamında İşTcell’li şirketlere yüzde 10’a varan indirimler sağlayan yeni bir kampanyaya start verdiler.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.