otohaber_logo
MULTIMEDYA
İşte yeni Renault Captur
İşte yeni Renault Captur
1 / 3

İşte yeni Renault Captur

İşte yeni Renault Captur

Renault'nun küçük sınıftaki SUV'u Captur, 2013 yılından bu yana 1,2 milyon satış adedine ulaşarak Avrupa'da sınıfının en çok satılan modellerinden biri oldu. Yeni Renault Captur, CMF-B platformu üzerinden geliştirildi ve önceki nesline göre boyutları arttı. Renault'nun yeni tasarım dilini taşıyan bu aracın uzunluğu 11 cm artarak 4,23 metre oldu. Dingil mesafesi de 2,62 mm'ye çıkan yeni Captur'da C şeklindeki tam LED farlar ve stoplar yer alıyor.

2 / 3

İşte yeni Renault Captur

İşte yeni Renault Captur

Karoserdeki krom parçalar da Captur'un görünümünü zenginleştiriyor. Malzeme kalitesinin arttırıldığı iddia edilen Captur, kokpitte öncesine göre daha yumuşak malzemeye sahip. Orta konsolun da malzeme kalitesi arttırılan bu araçta akıllı kokpit özelliği de var. Özellikle araç içi ve dışında internet bağlantılı mobilite kullanımlarını kolaylaştırmak üzere tasarlanan özellikler sayesinde sürücü ve yolcular dijital ortamlarına sürekli bağlı kalabiliyorlar. Bu özellikler 10,2 inç ekran veya 9,3 inçlik dikey multimedya ekranıyla kontrol edilebilecek.

3 / 3

İşte yeni Renault Captur

İşte yeni Renault Captur

100 HP ile 155 HP arasında değişen benzinli motor seçenekleri sunulurken 95 HP ile 115 HP arasında değişen dizel motorlar görev yapıyor. Motor seçeneğine göre 5 ya da 6 ileri manuel veya 7 ileri çift kavramalı şanzıman seçenekleri yer alıyor. Ayrıca Captur'da 2020 yılından itibaren E-TECH Plug-in adlı bir plug-in hibrit motor da eklenecek. Captur'da 360 derece çevre görüş sistemi, bisikletli ve yaya algılama özellikli aktif acil fren sistemi gibi özellikler yer alacak ve aka çapraz trafik uyarısı gibi yeni nesil güvenlik sistemleri de var. Captur, Avrupa dışında Çin'de de üretilecek ve Uzak Doğu'da da Renault markası altında pazarlanacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.