otohaber_logo
Kampanyalar
Jeep'ten "yarısı şimdi yarısı seneye" kampanyası
Jeep, bazı modellerinde müşteriler tercih ettikleri modelin fatura bedelinin yarısını temmuz ayı sonuna kadar peşin, kalan yarısını ise belirli faiz oranlarıyla temmuz 2016'da ödeyebilecek.
Jeep'ten "yarısı şimdi yarısı seneye" kampanyası

Jeep'ten yapılan açıklamaya göre şirket, 4 modeli için "Yarısı Şimdi Yarısı Seneye" sloganıyla yeni bir kampanya başlattı. Buna göre Jeep, müşterilerine tercih ettikleri modelin fatura bedelinin yarısını 2015 temmuz ayında peşin ödeyerek yeni bir Jeep'e sahip olmalarını sağlıyor.

Renegade, Cherokee, Grand Cherokee ve Wrangler modelleri için geçerli olan kampanya kapsamında müşteriler, tercih ettikleri modelin fatura bedelinin kalan yarısını ise uygun faiz oranlarıyla seneye temmuz ayında ödeme avantajına sahip olacak.

Tofaş çatısı altındaki markalardan Jeep'in Koç Fiat Kredi desteğiyle devreye aldığı kampanya ile Jeep Renegade'lar 42 bin 800 liralık iki eşit taksit ve yüzde 0,97 faizli kredi imkanıyla alınabilinecek.

Jeep Cherokee'lere 92 bin 900 liralık iki eşit taksit ve yüzde 1,12 faizli kredi imkanı; Jeep Grand Cherokee'lere 184 bin 500 liralık iki taksit ve yüzde 0,88 faizli kredi, Jeep Wrangler'a ise 138 bin liralık 2 eşit taksit ve yüzde 1,09 faizli kredi kullanımı ile sahip olunabilinecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.