otohaber_logo
post
KARSAN
Karsan'a iki ödül

Karsan, bağımsız uzmanlardan oluşan “Global Business Excellence” ödüllerinin “Olağanüstü Marka Dönüşümü” kategorisinde “Karsan Electric Evolution” stratejisi ile birinci oldu.

post
KARSAN
Karsan'dan otomatik jest

Karsan’ın 2013’den beri 6.500 adetten fazla satılan Jest modelinde artık 6 ileri Jestronic isimli otomatik şanzıman seçeneği var.

post
ARABA
Karsan'a Ödül!

Londra’da iki ayrı organizasyonda Concept V1’i sergileyen Karsan, ulaşımda erişebilirliği kolaylaştırmayı amaçlayan taksi ve binek araç platformu ile “2013 Global Product Differentiation Excellence Award”/ “2013 Global Ürün Farklılaştırma Mükemmellik Ödül

post
ARABA
Karsan "Jest" Yaptı!

Ulaşımda Kentsel Dönüşüm sloganıyla toplu taşımacılık sistemlerindeki değişimleri takip etmek isteyen Karsan, ürün ailesinin en küçüğü olan “Jest”in tanıtımını Bursa’daki fabrikasında gerçekleştirdi.

post
DACIA
Dacia Dokker'i Karsan Üretecek

Peugeot, Citroen, Hyundai, Renault Trucks'ın ticari araçlarını üreten Karsan, Dacia Dokker'i üretmek için de ön anlaşma imzaladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.