otohaber_logo
post
MAZDA
Mazda Tarihi

Mazda tarihi boyunca geliştirdiği teknolojileri, kırdığı rekorları ve ürettiği sağlam modelleriyle ön plana çıktı.

post
AUBURN
Dev karınca Auburn Boattail Speedster

Tekne kuyruklu, tokmak burunlu, dev karınca gibi farklı isimlerle anılan Auburn Boattail Speedster maksimum hızıyla ve yüksek satış rakamlarıyla hatırlansa da tasarımı bu aracın öne çıkan özelliğiydi.

post
VW
Dünya'nın sevgisini kazandı VW Beetle

Halkın satın alabileceği, ekonomik ve pratik bir otomobil olarak tasarlanan ve toplamda 21.5 milyondan fazla üretilen VW Beetle ya da diğer lakabıyla Kaplumbağa modeli, tasarımıyla ve kullanışlılığıyla bugün milyonlarca kişinin de favorisi oldu.

post
ARABA
Güleryüzlü Otomobil

Çizgi filmlerdeki otomobil karakterleri gibi sevimli ve gülen yüzüyle otomobil tarihinin ilginç modelleri arasına girmeyi başaran Darrin, döneminde kızışan pazarına yenik düşse de birkaç özelliği sayesinde hafızalardan silinmiyor.

post
ARABA
Vosvosların Yazlık Durağı

Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla Bodrum Vosvos Dayanışma Derneği (Bodvosder) tarafından Gümbet Dolgu Alanı’nda açılan Vospark, Kaplumbağa’ların yeni toplantı alanı olurken, buradan elde edilecek olan gelirle yapılacak olan “Özgürvos” adındaki elektrikli

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.