otohaber_logo
Kampanyalar
Kuralı güçlü olan koyar!
124 beygir yeni 1.6 lt motoruyla 2011 model Chevrolet Cruze’lar 33.980 TL’den başlayan fiyatlarla...
Kuralı güçlü olan koyar!
Güçlendirilmiş 124 beygir gücündeki yeni 1.6 motoruyla Chevrolet Cruze şimdi Chevrolet bayilerinde… Üstelik 2011 Cruze modelleri "Cruise Control" hediyeli!

Chevrolet Cruze, pazara girdiği ilk günden itibaren kuralları değiştiren otomobil oldu. Yenilenmiş EURO NCAP güvenlik testinden tarihteki en yüksek puanla 5 yıldız almayı başaran Cruze, 2010 AUTOBEST ödülünün de sahibi oldu.

2011 model Chevrolet Cruze'un 1.6 16V motoru yenilenerek, 124 beygire yükseltildi. Chevrolet Cruze, 100 km'de ortalama 6.5 lt yakıt tüketimi sağlayan yeni motoruyla sınıfının en ekonomik ve en güçlü araçlarından.
Chevrolet Cruze, coupe tarzı sedan tasarımı, tüm donanım seviyelerinde standart sunulan Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), 8 hava yastığı ve kaliteli iç mekan malzemeleriyle sınıfının en iddialı modellerinden biri. Cruze, üstün güvenlik özelliklerini, Euro NCAP'ten rekor puanla 5 yıldız alarak taçlandırdı. Cruze, 33.980 TL'den başlayan fiyatlar ve çok uygun ödeme koşullarıyla aynı zamanda ekonomik bir otomobil olduğunu kanıtlıyor. Üstelik 2011 model Chevrolet Cruze alan herkese kısa bir süre için "Cruise Control" hediye! *

*Cruze LS için geçerlidir.

Ayrıntılar için tıklayın!


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.