otohaber_logo
post
LANDROVER
Freelander makyajlandı

Land Rover’ın kompakt SUV’u Freelander makyaj operasyonu geçirdi. Daha tutumlu motorlara kavuşan Freelander’da iki çeker seçeneği de sunulmaya başlanacak.

post
LANDROVER
Land Rover'a bahar kampanyası

Borusan Oto Avcılar’da başlayan ve 1 ay sürecek olan Bahar Şenliği kampanyasında yetkili servis ve orijinal yedek parça kullanımının dışında çeşitli avantajlarda sunuyor.

post
LANDROVER
Yıldönümü: Land Rover Discovery 20 Yaşında

Dünyanın ilk arazi aracı üreticilerinden biri olan Land Rover’ın Discovery modeli artık yirminci yaşını kutlarken bu araç aradan geçen zamanda birçok özelliğini korumayı sürdürüyor.

post
LANDROVER
Arazi aracı ruhsata panelvan olarak işletilir mi?

Yeni bir SUV almaya karar verdim. Düşündüğüm araçlar arasında Land Rover Freelander2 de var. Freelander’ın silindir hacmi 2179 cc olduğu için yıllık Motorlu Taşıt Vergisi öderken 2000 cc’nin üstüne giriyor. Bu nedenle aracı alırken panelvan ya da kapalı k

post
LANDROVER
Yenilenen karizmatik araziciler Türkiye'de

Land Rover’ın prestijli arazici kardeşleri Range Rover, Range Rover Sport ve Discovery 4 yeni yüzleriyle Türkiye’de satışa sunuldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.