otohaber_logo
post
MERCEDES
Mercedes-Benz Bahar Rallisi

Klasik Otomobil Kulübü tarafından düzenlenen, Mercedes-Benz Türk’ün de aralıksız olarak 5 yıldır ana sponsoru olduğu 5. Mercedes-Benz Bahar Rallisi, 121 otomobil ve 276 katılımcıyla, 2 günlük rotanın ardından sona erdi.

post
CABRIOLET
Mercedes'ten kampanya

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler tarafından Aralık ayına özel düzenlenen kampanya kapsamında C-Serisi Sedan, makyajsız Coupé, Cabriolet, SLC, E-Serisi Sedan, E 300 Coupé, E 300 Cabriolet ve GLA model otomobil alımlarında avantajlı fırsatlar sunuluyor.

post
BOSCH
Otonom araçlar 2019'da yollarda olacak!

Mercedes-Benz ve otomobil üreticilerinin önemli tedarikçilerinden olan Bosch bir süredir otonom araç projesi üstünde çalışıyordu. Bu proje 2019'da meyvesini vermeye başlayacak.

post
BERLIN
AB'den BMW ve Daimler'in araç paylaşımında birleşmesine onay

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Almanya merkezli otomobil üreticileri BMW ve Daimler'in araç paylaşımı, taksi, park ve şarj istasyonu gibi mobil hizmetlerini birleştirmelerine koşullu onay verdi.

post
MERCEDES
Avrupa'nın yeni sedanı

Şanghay’da tanıtılan Mercedes A Serisi Long Sedan’ın ardından A Serisi Sedan da gün ışığına çıktı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.