otohaber_logo
post
BOSCH
Otonom araçlar 2019'da yollarda olacak!

Mercedes-Benz ve otomobil üreticilerinin önemli tedarikçilerinden olan Bosch bir süredir otonom araç projesi üstünde çalışıyordu. Bu proje 2019'da meyvesini vermeye başlayacak.

post
BOSCH
Bosch büyümesini 2018'de de sürdürüyor

Bosch, Türkiye'deki 2017 mali yılını 15,5 milyar TL ciroyla kapattı. Bu rakam, Bosch'un Türkiye'deki cirosunu bir önceki yıla göre yüzde 32 oranında artırdı.

post
ABD
Volkswagen ile birlikte Bosch'a da ceza

Volkswagen, dizel skandalı kapsamında yeni bir ceza daha ödeyecek. Bu kez, sorumluluğu bulunduğu söylenen Bosch da cezaya çarptırıldı.

post
ARABA
Küçük Yenilikler

Bosch’un Frankfurt Otomobil Fuarı’nda (IAA) düzenlediği tanıtımlarda yeni nesil sileceklerden alternatif yakıtlar için geliştirilen yakıt sistemlerine ve akıllı park sistemlerine kadar uzanan birçok yenilik vardı. Bu sistemler arasında yeni marş motoru, a

post
ARABA
Geleceği Şekillendirenler

Bosch’un sadece ev elektroniği ürünleri üreten bir marka olduğunu düşünen tüketiciler hiç de azımsanmayacak oranda. Bosch’un bundan çok daha fazlasını yapan hatta geleceği şekillendiren bir teknoloji üreticisi olduğunu, Bosch’un kalbi Boxberg’de bir kez d

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.