otohaber_logo
post
MERCEDES
Mercedes-Benz Bahar Rallisi

Klasik Otomobil Kulübü tarafından düzenlenen, Mercedes-Benz Türk’ün de aralıksız olarak 5 yıldır ana sponsoru olduğu 5. Mercedes-Benz Bahar Rallisi, 121 otomobil ve 276 katılımcıyla, 2 günlük rotanın ardından sona erdi.

post
CABRIOLET
Mercedes'ten kampanya

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler tarafından Aralık ayına özel düzenlenen kampanya kapsamında C-Serisi Sedan, makyajsız Coupé, Cabriolet, SLC, E-Serisi Sedan, E 300 Coupé, E 300 Cabriolet ve GLA model otomobil alımlarında avantajlı fırsatlar sunuluyor.

post
MERCEDES
Cristiano Ronaldo'nun yeni YILDIZ'ı

Ünlü futbolcu Ronaldo, yeni otomobili olarak bir Mercedes-Benz tercih etti.

post
AUDI
Yeni SUV Sezonu

Otomotivin altın yumurtlayan tavukları SUV’lar her yıl yeni modellerle birlikte pazardan daha yüksek pay alıyor. 2015’ten itibaren önümüzdeki 2 yıllık dönemde yola çıkacak bu yeniler de hem üreticilerinin kasasını dolduracak hem de prestij isteyen tüke

post
MERCEDES
Test: Mercedes-Benz CLS 350 Bluetec 4MATIC

Mercedes’in dört kişilik, dört kapılı ilk coupesi CLS’nin ikinci nesli makyajlanıp yollara çıktı. Yapılan değişiklikler otomobilin daha seçkin hissedilmesini sağlarken, donanım ve motor seçenekleri de zenginleştirilmiş.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.