otohaber_logo
post
MERCEDES
Mercedes'in Kompakt Sedanı Hazır!

Mercedes-Benz’in ikon otomobillerinden CLS’ye kardeş geliyor. 2013’te satışa sunulacak CLA’da önden çekişli kompakt sınıf platformu kullanılırken, kompakt sedan orta sınıf C Serisi’ni de tehdit etmeye aday.

post
ARABA
Mercedes'ten büyük atak

E Serisi, CLS Serisi ve SLS AMG gibi modelleriyle tasarımında köklü bir değişimin ipuçlarını sunan Mercedes-Benz, 2011 yılını makyajlı C Serisi ile karşılarken, yıldızlı orta sınıf artık ilk etapta tasarımıyla da olsa daha fazla sportiflik sunuyor.

post
AMG
En güçlü CLS sahnede

Mercedes-Benz 2010 Los Angeles Otomobil Fuarı’nda daha önce Avrupa’daki fuarlarda tanıttığı yeni modellerinin yanında yeni nesil CLS Serisi’nin en güçlüsü olan CLS 63 AMG’yi dünya prömiyeri olarak sergiledi.

post
ARABA
Mercedes'ten Paris bombası

Mercedes-Benz’in cesur modelleri arasında yer alıp yollara çıkmasıyla yeni bir sınıfın da yaratıcısı olan CLS Serisi, Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan ikinci neslinde artık zarafetle birlikte gösterişe de önem veren bir elbiseye kavuşuyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.