otohaber_logo
post
ARABA
Mercedes-Benz’den Rekor Satış

Çoğumuz için 2013 yaşanan üzücü olaylar sebebiyle pek iyi anılmayacak iken, Mercedes-Benz için tam tersi bir durum söz konusu.

post
AMG
S Serisi'nde Üç Yeni Versiyon

Mercedes-Benz'in geçtiğimiz haftalarda Türkiye'de iki motor seçeneğiyle satışa sunduğu Amiral Gemisi, S Serisi'nin yeni neslinde seçenekler arasına üç yeni versiyon eklendi.

post
ARABA
Süper Sedan Türkiye'de

Mercedes-Benz’in amiral gemisi S Serisi’nin yeni nesli Türkiye’de de satışa sunulurken, iki motor seçeneğiyle açıklanan lüks sedan ilk etapta sadece uzun karoser seçeneğiyle geliyor.

post
AMG
Güçlü Patron

Mercedes-Benz S Serisi pek çokları için ya patronların otomobilidir ya da otomobillerin patronudur. Yeni nesliyle kısa bir süre önce sivil motor seçenekleriyle tanıtılan lüks otomobilin performans sürümü S 63 AMG, 585 HP’lik gücüyle dikkat çekerken sunula

post
ARABA
Başlık Yok

Başlığı yanlış okumadınız. Yeni Mercedes-Benz’in özelliklerini incelediğiniz zaman, markanın Amiral Gemisi ile ilgili söyleyecek fazla bir söz kalmıyor. Biz de süslü bir başlık yerine hiçbir şey yazmama kararı aldık!

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.