otohaber_logo
post
2020 MITSUBISHI L200
2020 Mitsubishi L200 resmen tanıtıldı

İlk olarak 1978 yılında tanıtılan L200 makyajlanmış yeni modeliyle resmi olarak tanıtıldı. İşte araçla ilgili detaylar...

post
ARABA
Yarına bir işaret

Paris Otomobil Fuarı'nda dikkat çeken modellerden biri de GT-PHEV.

post
MITSUBISHI
Test: Mitsubishi L200 4x4 AT

Rakiplerinin konfor ve asfalt üstündeki sürüş özellikleryle vurgu yapıyor olması L200’ün de bu konularda cevapsız kalmamasını sağladı. Yeni nesilde, daha zengin donanım, daha sportif tasarım ve daha konforlu sürüş iddiası taşıyan L200 yollara çıktı.

post
MITSUBISHI
Bir Depoyla 1647 Km Yol Yaptı

Mitsubishi Motors Filipinler'in, Attrage ve Space Star modellerinin yakıt verimliliğinin kanıtlanması için düzenlediği ‘Ekonomik Sürüş Maratonu’nda, Mitsubishi Attrage bir depo yakıtla 1.647 kilometre mesafe kat ederek rekor kırdı.

post
MITSUBISHI
Mitsubishi Team

Ülkemizde gerek araç piyasasında gerekse son kullanıcıları tarafından hak ettiği ilgiyi göremediği düşüncesinde birleşen ve Mitsubishi markasını hak ettiği yere taşımayı hedefleyen Mitsubishi severler olarak oluşturmuş olduğumuz bir topluluğumuz var. Bu

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.