otohaber_logo
post
NISSAN
Nissan, 2030'a Kadar 23 Elektrikli Modeli Piyasaya Sürecek

Nissan, elektrifikasyon planlarını hızlandırırken, 2030 yılına kadar 15 tamamen elektrikli dahil olmak üzere 23 yeni elektrikli model piyasaya sürecek. Aynı zamanda dört ilgi çekici konsepti de ortaya çıkardı.

post
NISSAN
Nissan Leaf 3.Zero e + Limited Edition

Dünyanın en çok satılan elektrikli otomobili ünvanıyla vurgulanan Nissan Leaf, daha güçlü ve daha uzun menzilli bir seçenekle, Las Vegas'ta yapılan CES'de (Consumer Electronics Show) kendini gösterdi.

post
NISSAN
Böylesi görülmedi! 600 km'den fazla yol yapabilen...

Yeni 'elektrik ekosistemini' başlatan Japon otomobil üreticisi iki adet yeni ve tamamen elektrikli konsept araç lanse etti! Öyle bir özelliği var ki...

post
EN çOK SATAN
Türkiye’nin en çok satan SUV’u belli oldu!

O model, Türkiye’de 2016 yılında gerçekleştirdiği 18 bin 365 adet satışla, geçen seneki gibi bu yıl da en çok satan SUV ünvanını elde etti.

post
ARABA
ÖTV ve kur artışı otomotiv pazarını zorlayacak

Nissan Genel Müdürü Sinan Özkök, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artışının döviz kurlarındaki yükselişle aynı dönemde gelmesinin otomotiv sektörünü zorlayacağını belirterek, 2017'de pazarın yüzde 15 civarında daralabileceğini söyledi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.