otohaber_logo
post
OPEL
Insignia’ya LPG taktırmak istiyorum

2009 Opel Insignia 1.6 Turbo aracımla 1 depo ile 500-600 km yol alabiliyorum. Aracın yakıt tüketimini düşürmek için LPG taktırmayı düşünüyorum. Bu konuda hem teknik olarak hem de şahsi düşünceleriniz neler?

post
OPEL
İkinci el karnesi: Opel Vectra/Signum

Orta sınıfında yerini Insignia’ya devreden Vectra, Türkiye’deki yüksek imajını ikinci eldeki popülerliği ile sürdürürken, Opel markasının da ülkemizde hak ettiği değere ulaşması için başarılı işlere imza attı.

post
OPEL
İşte yeni Astra Station!

Station karoser tipinin sıkıcı ve hantal olduğunu düşünenlerdenseniz yılın son aylarında yollara çıkacak olan Opel Astra Sports Tourer’a dikkat edin. Ağabeyi Insignia’ya özenen Astra ST, donanım özellikleriyle de sınıfında öne çıkmaya aday.

post
OPEL
Opel Insignia 1.6 Turbo hakkında bilgi verir misiniz?

2010 model Opel Insignia 1.6 Turbo sizce nasıl bir otomobil? Bu araçtaki Flexride sisteminden kısaca bahseder misiniz? Ayrıca bu aracın performansı, fiyatı, donanımı ve rakipleri karşısındaki durumunu değerlendirmenizi istiyorum.

post
CHEVROLET
General Motors'da yüzler gülüyor

General Motors 2007’den bu yana yılın ilk çeyreğinde ilk kez kar açıklaması yaptı. Karın 865 milyon dolar olduğu açıklandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.