otohaber_logo
post
OPEL INSIGNIA
Opel Insignia rekabeti koruyor

Opel Insignia makyajlanarak rekabette gücünü koruma yönünde adımlar attı. Tasarım ve donanımdaki güncellemeler kadar yeni 1,5 litrelik turbo dizel motor da makyajın etki yapması gereken yenilikleri.

post
OPEL
Test - Opel Insignia GSi BiTurbo Dizel

Opel'de spor otomobilin işareti olan GSi logosu son altı yıldır kendini unutturmuştu. Şimdi ise karşımıza Insignia karoserinde çıktı. Bakalım efsanevi logo Insignia'ya neler kazandırmış?

post
ARABA
Maceracı Insignia Geldi

Makyajla birlikte yeni motor seçeneklerinin sunulmaya başlandığı Opel Insignia’da makyajın getirdiği yeniliklerden biri de ilk kez sunulan crossover versiyon Cross Tourer da satışa sunuldu.

post
ARABA
Insignia'da OPC de Makyajlandı

Opel’in kısa bir süre önce makyajladığı orta sınıf temsilcisi Insignia’nın performans versiyonu olan OPC de makyajdan nasibini aldı.

post
ARABA
Insignia'da Crossover

Kısa bir süre önce makyajlanarak tasarım ve motor özelliklerini iyileştiren Opel Insignia, Audi A4 Allroad, VW Passat Alltrack ve Subaru Outback gibi orta sınıf crossoverlara rakip olacak Country Tourer versiyonuyla tanıtıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.