otohaber_logo
post
ARAç
Otomotivde ÖTV ve KDV indirimi uzatıldı!

Otomobil ve ticari araçları kapsayan ÖTV ve KDV İndirimi 31 Ekim 2018’de Resmi Gazete’de duyurulmuştu. Sektöre büyük bir ivme kazandıran ve 31 Aralık 2018’de sona ereceği duyurulan düzenleme 3 ay süreyle uzatıldı.

post
AUDI
Audi'nin yeni konsepti ortaya çıktı!

Farklı markalardan farklı konseptler geliyor. Ama bu seferki gerçekten dikkat çekici. Çünkü Audi'nin yeni konsept aracı bir animasyon filmi için özel olarak tasarlandı.

post
HYUNDAI
Güneş enerjili otomobiller geliyor!

Otomotiv devleri Hyundai ve Kia yaptıkları açıklamada güneş paneli bulunan otomobiller üreteceklerini açıkladı. Peki bu paneller nasıl olacak? Otomobillerin neresinde yer alacak? İşte detaylar...

post
OTOMOTIV
Otomotiv devinden 'lüks uçan taksi' hamlesi

İngiliz otomotiv firması Rolls Royce'un lüks uçan taksi projesi üzerinde çalıştığı, 2020 yılında uçuşlara başlanacağı açıklandı.

post
CRISTIANO RONALDO
Fiat'ta 'Ronaldo' grevi

İtalyan otomotiv firması Fiat'ın çalışanları, Portekizli futbol yıldızı Cristiano Ronaldo'nun transferine harcanacak yüklü miktarı protesto etmek amacıyla 15 Temmuz'da greve gidecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.