otohaber_logo
post
PORSCHE
En güçlü Porsche 911

620 HP ile bugüne kadar üretilen en güçlü seri üretim Porsche konumuna gelen 911 GT2 RS’ten sadece 500 adet üretilecek olması da aracın değerini bir kat daha arttırıyor.

post
AUDI
Doğuş Otomotiv tasarrufla kazandı

Türkiye’de 15 markanın distribütörlüğü gerçekleştiren Doğuş Otomotiv, 2009 yılına ait finansal sonuçlarını ve ekonomik değerlendirmelerinin yanı sıra, 2010 yılına ait öngörülerini, 7 Nisan 2010 Çarşamba günü Grand Hyatt’ta gerçekleştirilen basın toplantıs

post
PORSCHE
Porsche'den çevreci konsept

Porsche’nin Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıttığı 918 Spyder, bir çok özelliğiyle adından söz ettirirken artık yüksek silindir hacmine sahip süper spor otomobillerin de çevreci olabileceğini göstererek, yarının sporcularına ışık tutuyor.

post
PORSCHE
Porsche Panamera

Porsche’nin GT3 modellerinde görmeye alıştığımız sabit spoyler ve kupa yarışları için beyaz renk kullanımı, Techart’ın hazırladığı Concept One’ın karakterini simgeliyor.

post
ARABA
İkinci el karnesi: Porsche Boxster

911 almaya parası yetmeyenlere en az orijinali kadar zevk sunabilen Boxster modelleri, 25.000 Euro’dan başlayan fiyatlarla ikinci el otomobil pazarında yeni sahiplerini arıyorlar.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.