otohaber_logo
post
YEşIL BURSA RALLISI
Yeşil Bursa Rallisi tamamlandı

Türkiye Ralli Şampiyonası ikinci yarışı olan Yeşil Bursa Rallisi, 19-21 Mayıs tarihlerinde Bursa Otomobil Sporları Spor Kulübü (BOSSEK) tarafından düzenlendi ve mücadeleyi BC Vision Motorsport takımından Burak Çukurova ile Burak Akçay kazandı.

post
GöZETMEN
Gözetmendi, ralli pilotu oldu

Ahmet Keskin, otomobil yarışlarında gözetmenlik yaparak adım attığı motorsporlarına artık ralli pilotu olarak devam ediyor.

post
OFF-ROAD
2017 yılı yarış takvimi belli oldu

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), 2017 yılı içinde otomobil sporlarında düzenlenecek tüm yarışlara ait yarış takvimini açıkladı.

post
FORD
Rallinin şampiyon takımından kutlama!

Türkiye Ralli Şampiyonası'nda takımlar kategorisinde üst üste altıncı kez mutlu sona ulaşan Castrol Ford Team Türkiye, başarısını kutladı.

post
ESKI
Retro Rally 2017 ile Türk ralli tarihine tanıklık edin

Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde, 14-29 Ocak tarihleri arasında düzenlenen “Retro Rally 2017”, 1960’lardan itibaren ülkemizin ralli tarihine, ilgi çekici etkinlikler ve çarpıcı bir sergi ile ışık tutuyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.