otohaber_logo
post
RANGE ROVER
Range Rover ailesinin en güçlüsü

Range Rover Sport’un 635 HP gücündeki SV versiyonu performansıyla olduğu gibi sıra dışı özellikleriyle de dikkat çekiyor.

post
OTOHABER CROSSOVER SUV
otohaber Crossover SUV özel sayısı çıktı

Karşılaştırmalar, sürüş izlenimleri, testler ve yeniliklerin bulunduğu otohaber Dergisi Crossover SUV özel sayısı çıktı.

post
RANGE ROVER SPORT
Range Rover Sport yenilendi ve elektrikli versiyonu da olacak

Yenilenen Range Rover Sport’ta hafif hibrit özellikli dizel ile benzinli motor seçenekleri yer alırken ayrıca iki farklı şarj edilebilir hibrit alternatifi de var. Yüzde 100 elektrikli versiyon ise 2024’te aileye katılacak.

post
LAND ROVER
Asfalt Lordu

Yeni Range Rover Sport, tepeden tırnağa yenilenip, birinci nesline göre her konuda çok daha iddialı bir araç haline geldi.Artık asfaltta olduğu kadar arazide de Range Rover Sport iddiası var.

post
LAND ROVER
Sportif Arazi Lordu

Range Rover’ın lokomotif modellerinden Range Rover Sport, New York Otomobil Fuarı’nda ikinci nesliyle sahneye çıkarken, araç şimdiye kadar markanın ürettiği en hızlı ve çevik otomobil unvanını taşıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.