otohaber_logo
post
HYUNDAI
Sanal Takip

Hyundai’nin uygulamaya başladığı “Servis Otomasyon Programı” ile Hyundai sahipleri, yetkili servise giren araçlarının tüm servis süreçlerini takip edebiliyor.

post
ARABA
Sürprizler Risk Olmasın

Karlı zemin üzerinde kayarak birbirine çarpan otomobiller, yokuşu çıkamadığı için veya aküsü yetersiz olduğu için yolda kalarak yolu tıkayanlarla karşılaşma sezonu açıldı. Kış mevsiminde yaşanacak tatsız sürprizleri minimuma indirmenin kolay yolları var.

post
ARABA
Gevşetmeye Gelmez

Her araçta belli aralıklarla kontrol edilen çeşitli parçalar vardır ve travers ile şasi bağlantıları da bunların içerisinde yer alır. Ancak bu bağlantıların kontrolleri ihmal edildiğinde aracın mekanik parçalarının geometrileri de etkilenir.

post
ARABA
Gizli Tehlike

Araçlarda lastikle aks, rot başı veya diğer parçaları porya aracılığıyla birbirine bağlayan jantlar, aracı park ederken kaldırıma çarpma veya bozuk yollarda alınan darbelerin etkisiyle eğilebilir. Sürücü, bu eğikliğin farkında bile olmayabilir, oysa güven

post
ARABA
Otomobiliniz Yaz Rehavetine Kapılmasın

Hava sıcaklığının giderek yükseldiği şu günlerde, tatil telaşı ve uzun yol hazırlıkları da gündemde. Bir sezonun yorgunluğunu atmaya hazırlandığınız şu günlerde, otomobiliniz bu yolculuğa hazır mı?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.