otohaber_logo
post
LE
Subaru Legacy daha iddialı

Makyajlanan Subaru Legacy’ye yapılan değişimler sayesinde bu araç daha sportif bir görünüme sahip oldu ve güncellenen özellikleriyle de öne çıkıyor.

post
ARABA
Yeni Legacy'ye Hazırlık

Tokyo Otomobil Fuarı’nda en fazla yeniliğe imza atan markaların başında gelen Subaru, yeni Legacy, Tribeca’nın yerini alacak yeni bir crossover ve yeni bir kompakt modeli sahneye çıkarttı.

post
ARABA
Bir Fuar İki Subaru

Aynı tarihlerde gerçekleştirilen Tokyo ve Los Angeles Otomobil Fuarları bir anlamda markaların yeniliklerini bölmeleri anlamına gelirken, Subaru iki yeniliğini anavatanı yerine Amerika’da sergiliyor.

post
SUBARU
Subaru'da indirim 10 bin TL'yi buldu

Subaru'nun 2010 yılı fırsatları yeni yılda da devam ediyor. Forester, Legacy Sedan, WRX STI Sedan modellerinde özel indirimler uygulayan Subaru, yeni yılın ilk ayında da cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor.

post
SAAB
Saab mı Subaru mu?

Yeni bir otomobil almak istiyorum. Aklımda Saab 9-3 Aero 1.9 TTiD ve Subaru Legacy 2.0 TD AWD var. İki farklı özelliklere sahip bu araçlar arasında Saab’ın çift turbo motoru, Subaru’da ise sürekli 4 tekerlekten çekişli aktarma sistemi var. Yine Subaru’nu

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.