otohaber_logo
post
ARABA
Saat İle Kontrol Edilebilecek

BMW'nin ilk seri üretim elektrikli aracı olan i3, getirdiği teknolojik yeniliklerle de adından söz ettireceğe benziyor.

post
ARABA
Teknolojide Rakip S Serisi

Alman üreticinin 2014 yılında üretimine başlayacağı yeni C ve V Serileri’nin teknolojilerinin bir kısmı gün ışığına çıkarken bu iki yeni otomobilden C Serisi, hafifleyen karoseriyle ve artan konfor özellikleriyle öne çıkarken Viano’nun yerini artık V Seri

post
ARABA
Lokomotif Olacak

Opel’in geliştirdiği, 3 silindirli 1.0 lt’lik turbo beslemeli, direkt enjektörlü benzinli motoru; hafifliği ve düşük emisyon değerleriyle öne çıkarken 2016 yılından itibaren Adam modeliyle seri üretime geçmesi planlanıyor.

post
ARABA
Küçük Yenilikler

Bosch’un Frankfurt Otomobil Fuarı’nda (IAA) düzenlediği tanıtımlarda yeni nesil sileceklerden alternatif yakıtlar için geliştirilen yakıt sistemlerine ve akıllı park sistemlerine kadar uzanan birçok yenilik vardı. Bu sistemler arasında yeni marş motoru, a

post
ARABA
Dokuz Canlı Oldu

Mercedes-Benz’in geliştirdiği yeni 9 kademeli otomatik şanzıman, motorun güç tork ve hız arasındaki ilişkisinde oluşan tepki sürelerini azaltarak hem yakıt tüketimi ve emisyon değerlerini azaltacak, hem de sürüş konforunu da artıracak özelliklerde.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.