otohaber_logo
post
ARAç
Otomotivde ÖTV ve KDV indirimi uzatıldı!

Otomobil ve ticari araçları kapsayan ÖTV ve KDV İndirimi 31 Ekim 2018’de Resmi Gazete’de duyurulmuştu. Sektöre büyük bir ivme kazandıran ve 31 Aralık 2018’de sona ereceği duyurulan düzenleme 3 ay süreyle uzatıldı.

post
ARABA
Kabuk Değişimi

Hafif ticari araçların ticaretin sınırlarını aşıp artık ailelerin ve hobi sahiplerinin otomobilleri olmasıyla, bundan sonra karşımıza çıkacak yeni modellerde öncelik daha şık bir tasarım ile modern konfor ve güvenlik donanımlarında olacak. Tıpkı Mercedes-

post
BOSCH
Ticari Araçlara Ekonomik Teknoloji

Bosch, özellikle şehir içinde kullanılacak ticari araçlar için yüzde 20 yakıt tasarrufu sağlayacak “Parallel full-hybrid” teknolojisi üzerinde çalışıyor.

post
ARABA
Hafif ticari mi MPV mi?

Aile kullanımı için VW Caddy, Peugeot Partner Tepee, Citroen Berlingo veya yeni Fiat Doblo gibi hafif ticari araçlardan mı yoksa MPV mi tavsiye edersiniz? Yol tutuş ve ekonomik kullanım olarak aralarında çok fark yok, MTV ve Boğaziçi Köprüsü’nün kullanımı

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.