otohaber_logo
Kampanyalar
Total, Borcam kazandırıyor
Club Total kart sahipleri, 1 Ekim-15 Kasım tarihleri arasında Total istasyonlarından akaryakıt alımlarında Borcam hediye kazanacak.
Total, Borcam kazandırıyor

Total Paşabahçe Borcam Kampanyası'nı yeniliyor. Daha önce oval Borcam fırın kabı kampanyası yapan Total yeni kampanyasında kare fırın kabı hediye ediyor. 1 Ekim– 15 Kasım tarihleri arasında Total istasyonlarından yapacakları akaryakıt alımlarında Club Total üyeleri Borcam markalı, ısıya dayanıklı kare fırın kabı kazanacak. Club Total üyeleri, tek seferde yapacakları, ikinci 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişlerinde, Otogaz müşterilerinin ise alışveriş toplamları 150 TL'ye ulaştığında Paşabahçe Borcam ısıya dayanıklı kare fırın kabına sahip olacaklar. Club Total üyeleri akaryakıt veya otogaz alımları karşılığında kazandıkları Borcam kaplarını kampanyaya katılan Total istasyonlardan anında teslim alabilecekler. Kampanyadan her Club Total kart sahibi en fazla 3 defa faydalanabilecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.