otohaber_logo
post
KAZA
Trafik sigortasında yeni dönem

Resmi gazetede duyurulan yeni yönetmeliğe göre artık sürücüler trafik kurallarını ihlal ettikleri takdirde daha yüksek sigorta primi ödeyecek.

post
İSTANBUL
İstanbullu çekilen aracının bilgisine "cepten" ulaşabilecek

İstanbullu trafikte hatalı park sonucu çekilen aracının nereden, ne zaman, hangi sebeple çekildiği bilgisine mobil sistemler üzerinden ulaşabilecek - Kullanıcılar, uygulamayla çekilen aracın bulunduğu otoparkın iletişim bilgilerine erişebilecek ve otopark

post
SIGORTA
İşte trafik sigortasındaki indirimden faydalanmanın yolu

TÜSODER Sigorta Komisyonu Başkanı Çağatay, "Tüketiciler, yüksek fiyatlı poliçelerini trafik sigortasında 'tavan fiyat' uygulaması başladıktan sonra yüzde 5 kesinti ile iptal ettirip, ortalama yüzde 30 indirimle trafik sigortasını yaptırabilir" dedi.

post
ARABA
Tehlikeli araç kullananlara büyük ceza

Adalet Bakanlığı’nın hazırladığı Ceza Muhakemesi Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı bu hafta TBMM’ye gönderiliyor. Tasarıda trafikle ilgili de bir düzenleme var.

post
OTOHABER
Trafikte Dünya Lideri Türkiye

TomTom’un tüm dünyada 200’den fazla şehrin trafik yoğunluğunu ölçen ‘Trafik Sıkışıklık Endeksi’ açıklandı. Buna göre trafik sıkışıklığında önceki yıl Moskova’dan sonra ikinci sırada bulunan İstanbul, dünyada birinci sıraya yükseldi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.